123 456 789

Vuokranantaja - Laitamme sijoituksesi tuottamaan!

Välityspalvelu

Me autamme sinua löytämään vuokralaisen
  • Kohteen vuokratason arviointi
  • Asunnon markkinointi
  • Asunnon esittelyt – esittelijä aina paikalla
  • Luottotietojen tarkistus ja vuokrasopimuksen laadinta
  • Asunnon tarkastus ja raportointi vuokranantajalle
  • Avainten luovutus uudelle vuokralaiselle
Välityspalkkio

Välityspalkkiomme 1,24 x 1 kuukauden vuokra (sis. alv. 24%) + toteutuneet asiakirjakulut. Välityspalkkio on vuokranantajalle verotuksessa vähennyskelpoinen kustannuserä vuokratuotosta.

Hinnasto

(hinnat sisältävät arvonlisäveron)

Välityspalkkio

1,24 x kuukauden vuokra + toteutuneet asiakirjakulut

min. 496 €
Vähennyskelpoinen kustannuserä

Välityspalkkio on vuokranantajalle verotuksessa vähennyskelpoinen kustannuserä vuokratuotoista

Sopimuksen laatiminen
150 €
Sopimuksen päivittäminen
60 €
Vuokrankorotus

Vuokrankorotuksen laskeminen ja ilmoittaminen vuokralaiselle.

60 €

Hyödyllistä tietoa vuokranantajalle

Vuokran korottaminen

Vuokranantaja ei voi korottaa vuokraa yksipuolisesti. Vuokrankorotustavasta ja ajankohdasta on hyvä sopia jo vuokrasopimuksen ehdoissa. Mikäli vuokrankorotuksesta ei ole sovittu sopimuksentekohetkellä, vuokrankorotusneuvottelut tulee aloittaa hyvän vuokratavan mukaisesti vähintään 6 kuukautta ennen korotetun vuokran voimaantuloa.

Vuokrankorotus voidaan tehdä muun muassa indeksiehtona tai prosenttikorotuksena. Myös sopimusehtojen mukaisen korotuksen tekemisestä täyty ilmoittaa vuokralaiselle kirjallisesti. Suositus on, että korotuksesta ilmoitetaan vähintään kuukautta ennen korotetun vuokran voimaantulopäivää.

Sijoitusasunnon ostopalvelu

Tarjoamme asiakkaillemme houkuttelevan ostopalvelun tehokkaaseen asuntosijoitussalkun kasvattamiseen. Toimintamme perustuu vahvaan valtakunnallisten rakennusliikkeiden ja FinCap Sijoittajamyynnin väliseen yhteistyöhön. Asiakkaamme ovat luotettavia niin valtakunnallisia kuin paikallisia rakennusliikkeitä ympäri Suomen. Tarkoin valitut ja sijoittajille soveltuvat kohteemme valitaan ammattitaidolla sekä tarkalla markkinatuntemuksella. Suosimme pääsääntöisesti sijoittajille soveltuvia uudiskohteita, huolettomuutensa ja hyvän vuokrattavuutensa vuoksi. Ollessasi FinCap Sijoittajamyynnin asiakas, sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi kohteisiin, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. Asiakkaamme tekevät kaupat suoraan rakennusliikkeen kanssa, näin pystymme varmistamaan sinulle parhaan hinnan ilman välikäsiä. Me tahdomme, että Sinä menestyt asuntosijoittajana.

Vuokrahallinnointipalvelu

Vuokrakohteiden hallinnoinnilla voidaan säästää merkittävästi sijoittajan aikaa. Hallinnointimme tavoitteena on helpottaa sijoittajan taakkaa vuokrakohteeseen liittyvien prosessien ja paperitöiden hoitamisessa.

Hallinnointimme avulla hoidat mm vuokrankorotukset, vuokralaisvaihdokset ja vuokravalvonnan. Tarjoamme samalla asiakaspalvelun vuokralaisille. Hallinnointia hyödyntämällä viet asuntosijoittamisesi seuraavalle tasolle ja lisäät jopa kohteidesi tuottavuutta.

Hallinnointipalvelu tarjoaa käyttöösi sijoittajien tarpeeseen kehitetyn ohjelmiston, jonka avulla vuokranantaja voi tarkastaa reaaliaikaisesti mm. vuokrakohteidensa ajanmukaisen tilanteen, vuokrausasteen tai kannattavuusseurannan. Digitaalinen dokumenttikirjastomme kerää kaiken vuokra-asuntoon liittyvän datan yhteen paikkaan, helposti seurattavaksi.

Yhteydenotto

Lähetä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä! Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.